Dynaudio BM 15A actieve studiomonitors + Stands + Mogami kabels

24x bekeken
16-05-2021
Dynaudio BM 15A actieve studiomonitors + Stands + Mogami kabels
Dynaudio BM 15A actieve studiomonitors + Stands + Mogami kabels
Dynaudio BM 15A actieve studiomonitors + Stands + Mogami kabels
€ 2.200,00
Beschrijving Persoonlijke ervaring:

Als audio engineer ging er een nieuwe wereld voor mij open na het aanschaffen van de dynaudio monitors. het low end en de details wat er uit de monitors komt zijn haarfijn. Dit heeft zeker mijn werk als audio engineer naar het volgende niveau gebracht. Dit zul je nadat je gewend bent aan de monitors zeker terug horen in je werk!

Naast de speakers heb ik ook mooie stands waar de monitors perfect op passen. Ze zijn zeer compact en zullen dus absoluut niet wiebelen. Ook heb ik Mogami kabels van beste kwaliteit bij de monitors zodat je gelijk voorzien bent van het hoogste kwaliteit geluid.

Voordat u de monitors overneemt moet u wel het volgende overwegen.

-Ze zijn groot en zwaar
-Er moeten kleine buiszekeringen in aan de achterkant van de monitors. Deze zijn te koop voor rond de 10,- 15,- 5 stuks( Hier kun je zeker wel een jaar mee vooruit ) 
-Het is ook wel handig als je even een rondje door de buurt loopt om te controleren of niet te veel mensen er last van hebben ;) 

Helaas moet ik met pijn in mijn hart de monitors weg doen wegens het verhuizen naar een andere woning. Hier heb ik helaas niet de privilege om de muziek hard te zetten. Ik heb de monitors zo ongeveer een jaartje gebruikt en zijn dus zeer goed onderhouden.

Voor meer informatie kunnen jullie mij mailen:
( joeri_1verhagen@hotmail.com )

Overige informatie:

https://www.dynaudio.com/professional-audio-discontinued/bm-legacy/bm15?c=black

De Dynaudio BM 15A is een machtige nearfield voor in de grotere studio's. De mixing-engineer wordt getracteerd op een forse klank die qua frequenties loopt van 40 Hz tot 22 kHz. Aan de basis voor deze klank liggen een 10 inch woofer en een 1.1 inch tweeter. De zijdezachte klank van Dynaudio is een genot om naar te luisteren, ook de eerlijke klankkleur is een reden om voor dit model te kiezen. Vele high-end studio's gingen je reeds voor! Zoals dat bij dit soort grote speakers wel vaker voorkomt is er een linker en een rechter model, voor een perfecte symmetrie. Met andere woorden, voor een setje heb je een linker en rechter model nodig.


Adverteerder
Naam:
joeri
Telefoon:
0637449200
Plaats:
Nijmegen, GLD
Meer advertenties van deze adverteerder
Bieden
Delen via: Tweet deze advertentie

Meer advertenties uit Luidsprekers