Skullcandy: Push Truly Wireless Earbuds - Donkergrijs

35x bekeken
20-08-2019
Skullcandy: Push Truly Wireless Earbuds - Donkergrijs
€ 129,99
Beschrijving S2BBW-M716 | In meerdere kleuren verkrijgbaar
De Skullcandy Push Wireless Earbuds groen vallen niet alleen op door hun frisse, tropische kleur, maar ook door hun interessante features. Deze draadloze oordopjes met Bluetooth hebben een slanke pasvorm met FitFin-oorgelontwerp en beschikken over een batterijduur van 6 uur. Zijn de batterijen leeg? De draadloze oplaadhub zorgt ervoor dat je batterijen 6 uur langer meegaan. Zo draag je de comfortabele in-ear headphones langdurig en zonder beperkingen.
De Push Earbuds vervangen veel functies van je smartphone, zoals volumeregeling, het opnemen van binnenkomende gesprekken en het verzenden van een bericht. Zo bieden deze Skullcandy-oordopjes je veel gemak.
Niets om je tegen te houden
Vergeet wat je dacht te weten over hoe draadloze oordopjes eruit moeten zien en aanvoelen. Push ™ verandert het spel met gedurfde kleuren, een strakke pasvorm en muziek die je kunt voelen - zodat je je leven zonder beperkingen kunt leven.
DE HELE DAG. ELKE DAG
De Push-oordopjes hebben een totale batterijlevensduur van 12 uur en kunnen tot zes uur spelen en de oplaadcassette heeft nog eens zes uur. Dat betekent dat wanneer je niet luistert, je oordopjes in de hoes worden opgeladen en klaar zijn om te gaan de volgende keer dat je ze nodig hebt.
ONTWORPEN OM VERBONDEN TE BLIJVEN
Push introduceert een innovatieve vormfactor die niet alleen signaalverlies elimineert, maar u ook elke oordopje gemakkelijk laat bedienen.
INTUÏTIEVE BEDIENINGEN. MEER FUNCTIES
Met een gemakkelijk toegankelijke knop op elke oordopjes zit Push boordevol functies waarmee je de controle houdt zonder je telefoon aan te raken.

TURN IT UP
Houd controle over uw audio met een dubbele tik. De rechterknop verhoogt het volume. Met de linkerknop wordt deze lager gezet.


TAKE A CALL
Tik op een van beide knoppen om een oproep te beantwoorden en te beëindigen. Druk twee seconden op de linkeroortelefoon om een oproep te weigeren of in de wacht te zetten.


ACTIVATE ASSISTANT
Druk driemaal op een van beide knoppen om uw assistent te helpen bij het verzenden van een bericht, het instellen van een herinnering en nog veel meer.


DE PERFECTE PASVORM
Ons originele FitFin ™ oorgelontwerp past comfortabel in elk oor, waardoor je oordopjes niet uit je oor vallen.

Wat is er inclusief?

Push ™ True Wireless-oordopjes
Oplaadgeval
USB-C oplaadkabel
Gebruikershandleiding
2 jaar garantiehandleiding


SPECIFICATIES

Waterafstotend
Bluetooth® draadloze technologie
12 uur batterijduur
Veilige FitFin ™ Gels
Assistent activeren
Microfoon, oproep, track en volumeregeling
Gewicht: 54,2 gram
Verbindingstype: Bluetooth® 4.2
Impedantie: 16 Ohm
Diameter van de driver: 9,2 mm
THD:

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Doublepoint.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie