Skullcandy: Indy Truly Wireless Earbuds - Indigo Blauw

57x bekeken
20-08-2019
Skullcandy: Indy Truly Wireless Earbuds - Indigo Blauw
€ 79,99
Beschrijving S2SSW-M704 | In meerdere kleuren verkrijgbaar
-
Verbonden en vrij
Met de Skullcandy Indy kun je echte draadloze vrijheid hebben die je wil. Met de Indy rock je naadloos de dag door met een perfecte pasvorm en eersteklas geluidskwaliteit.
De essentiële dingen geperfectioneerd
De sprong naar echt draadloos geluid was nog nooit zo eenvoudig. Van snel koppelen aan je telefoon, tot 16 uur batterijduur, tot een draagbare oplader in zakformaat, de Skullcandy Indy maakt het leven zonder kabels de simpele ervaring die het hoort te zijn.
-

GEEN DRADEN, GEEN ZORGEN
Met een gestroomlijnd, echt draadloos ontwerp houdt de Skullcandy Indy je verbonden met jouw muziek, zonder het gedoe van welke draden dan ook!Geen verwarde kabels. Geen lastige bedieningselementen. Maak je geen zorgen.


PREMIUM SOUND
Indy's geluidsprofiel is afgestemd om heldere hoge tonen en warme lage tonen te leveren zonder vervorming.SWEAT, WATER, AND DUST RESISTANT

Indy heeft een beschermingsklasse IP55 - met zweet-, water- en stofbestendigheid - zodat u hem met vertrouwen overal kunt dragen.


TOUCH CONTROLS
Raak de schedel aan om te besturen. U kunt nummers wijzigen, het volume aanpassen en oproepen beheren door eenvoudig op uw oortelefoons te tikken.

BATTERIJ & OPLADEN

Wat is de totale oplaadtijd voor INDY?

1 uur voor de oordopjes om op te laden tot 100% in de behuizing


Opmerking: dit product is snel opgeladen. Dit betekent dat u uw oordopjes in de hoes gedurende 10 minuten kunt opladen om 1,2 uur speeltijd te krijgen. 2 uur om de zaak tot 100% op te laden

Kan ik INDY opladen met mijn pc / laptop?

Ja, bijna alle USB-uitgangen kunnen worden opgeladen.Heeft INDY een soort snelladen?

Ja, deze oordopjes hebben Rapid Charge-technologie. Je kunt je oordopjes in de hoes 10 minuten opladen om 1,2 uur speeltijd te krijgen.VERBINDING

Wat is het Bluetooth-bereik van de INDY?

Mogelijk kunt u maximaal 10 meter van uw gekoppelde apparaat luisteren, hoewel de verbindingservaring kan variëren, afhankelijk van uw omgeving.Kan ik INDY op een computer aansluiten?

Ja, maar ook op een telefoon, tablet, MP3-speler of iets anders met een Bluetooth-verbinding.Kan ik INDY gebruiken met een PS4 / Xbox One / Switch?

PS4: Ja
Xbox One: Nee
Schakelaar: JaWelke versie van Bluetooth gebruikt INDY?

Bluetooth® versie 5.0Wat is de master-oordopjes?

De oordopjes aan de rechterkant is je meester-oordopjeAls ik aan het bellen ben of naar mijn inhoud luister, hoor ik dan audio in één (de master aan de rechterkant) of beide oordopjes?

INDY heeft stereogeluid zodat u de beller of uw inhoud in beide oren hoort. U hebt wel de optie om slechts één oordopje (rechterkant) te gebruiken als u de voorkeur geeft aan een mono-oplossing. Bovendien heeft de INDY dubbele microfoons met actieve ruisonderdrukking voor verbeterde stemhelderheid tijdens telefoongesprekken.ALGEMENE VRAGEN

Kan ik Siri / Google Assistant / Alexa gebruiken met mijn INDY?

Momenteel niet, maar we zullen een update hebben om deze oplossing voor gebruikersfuncties in 2019 op te nemen.Kan ik INDY gebruiken voor sporten of sporten?

Ja! INDY-oordopjes zijn zweet-, water- en stofbestendig (IP55).GARANTIE
ZORG ERVOOR DAT U CONTACT OPNEEMT MET DE KLANTENSERVICE VOORDAT U EEN CLAIM INDIENT, WE KUNNEN U SNEL PROBLEMEN OPLOSSEN EN UW PROBLEEM OPLOSSEN

Wat gebeurt er als mijn oordopjes kapot gaan of verloren gaan?

Als het een defect van de fabrikant betreft, biedt Skullcandy u 2 jaar beperkte garantie. Maak gebruik van onze Fearless Use ™ Promise als één knop of het oplaadetui kapot is of ontbreektWaar registreer ik mijn INDY Truly Wireless-oordopjes?

U kunt uw INDY-product hier registreren voor snellere service in het geval van verlies of schade aan uw oordopjes of de oplaadcassette.Wat is er inclusief?

Indy True Wireless-oordopjes
Eargels (S, M, L)
Stabiliteitsgels (L)
Oplaadgeval
Micro-USB-oplaadkabel
Gebruikershandleiding
2 jaar garantiehandleiding SPECIFICATIES

Bluetooth® draadloze technologie
Verwijderbare stabiliteit Ear Gels voor veilige pasvorm
Tot 16 uur totale batterijduur
IP55 Bestand tegen zweet, water en stof
Bellen, bijhouden en volume via aanraakbediening
Ruisonderdrukking voor oproepen
Hoofdtelefoontype: True Wireless In-Ear
Verbindingstype: Bluetooth® 5.0
Impedantie: 16 Ohm ± 15%
Diameter van de driver: 6 mm
THD:

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Doublepoint.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie